Valikko Sulje

PERUTTU KORONATILANTEEN TAKIA! Vesivisio tutuksi-infotilaisuus Forssan seudun vesihuollon seurantaryhmälle 1.4.(kohderyhmältään rajattu tilaisuus)

PERUTTU KORONATILANTEEN TAKIA!

Vesivision esittely Forssan seudun vesihuollon seurantaryhmälle, jossa kuulijoina ovat Forssan, Tammelan, Jokioisten Humppilan ja Ypäjän tekninen toimi, ympäristötoimi, terveysvalvonta ja vesihuoltolaitokse. Tavoitteena on lisätä Vesivisio 2050:n tunnettavuutta ja tunnistaa sen merkitys yhteistyössä.

Lisätiedot: Milla Torkkel, Timo Virola, Hämeen ELY-keskus

Päivä

01 huhti 2020

Aika

All Day

Hinta

0,00

Uusimmat blogitekstit

Elämäni vedet

”Kokemäenjoen valuma-alue on huikea, mutta samalla hieman salainen kansallinen helmi. Tästäkin syystä Kokemäenjoen vesistöalueen vesivisio on tärkeä ja erittäin onnistunut tahdonilmaisu. Itse haluan olla edesauttamassa vision mukaisia toimia.”

Yhdyskuntien vesihuolto 2050 Pirkanmaalla ja Kokemäenjoen vesistön alueella

”Jätevesihuollossa on jatkunut voimakas keskitys ja Turun keskuspuhdistamo on jo käytössä. Lähivuosina valmistuvat mm. Tampereen seudun keskuspuhdistamo sekä maan toiseksi suurin puhdistamo Espooseen. On kuitenkin pohdittava, onko enää järkevää keskittää jätevedenpuhdistusta nykyistä enempää muun muassa järjestelmiä uhkaavan haavoittuvuuden ja niiden vaatiman resilienssin eli muutosjoustavuuden vuoksi. Muutosjoustavuus korostuu ilmaston äärevöitymisen myötä.”

Joko nykii?

”Vesistöjen merkitys virkistykselle ja ihmisten hyvinvoinnille on korvaamaton, joten vesistöjen kunnosta kannattaa pitää huolta kaikin keinoin.”