Valikko Sulje

PERUTTU KORONATILANTEEN TAKIA! Elements of Euga -konsertti: ”Water” Puhtaiden vesien puolesta, Parkano 29.3.2020 klo 17:00 alkaen

PERUTTU KORONATILANTEEN TAKIA!

Pirkanmaa: Elements of Euga -konsertti: ”Water” Puhtaiden vesien puolesta

Elements of Euga -konsertti osa ”Water” on taianomainen veden ympärille rakennettu konsertti, jossa mieskuoromusiikki yhdistyy valo- ja äänitaiteen kanssa ja johdattelee yleisön ainutlaatuiseen musiikilliseen seikkailuun vesien äärelle. Sijainti: Kulttuurikeskus Kaarna, Parkano 29.3.2020 klo 17:00 alkaen. Art Festivo/Parkano-viikon tapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Parkanon kaupungin, Riiarinnan ja ympäristö-ja vesienhoidon yhdistysten ja vesiensuojelun toimijoiden kanssa.

Tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu ja mahdollisuus vierailla pop up-infopisteillä. #sll/vesiteemavuodet 20-21 #vesivisio2050 SLL/Ylä-Satakunnan ympäristöyhdistys ry Arja Pihlaja, puheenjohtaja +358 40 5689976 Marja-Liisa Herrala, sihteeri +358 50 5771013 https://www.euga.fi/language/fi/

Lippu 20,-

Päivä

29 maalis 2020

Aika

17:00

Hinta

20,-

Sijainti

Kulttuurikeskus Kaarna, Parkano
Kategoriat
Mieskuoro Eugan kotisivut

Uusimmat blogitekstit

Elämäni vedet

”Kokemäenjoen valuma-alue on huikea, mutta samalla hieman salainen kansallinen helmi. Tästäkin syystä Kokemäenjoen vesistöalueen vesivisio on tärkeä ja erittäin onnistunut tahdonilmaisu. Itse haluan olla edesauttamassa vision mukaisia toimia.”

Yhdyskuntien vesihuolto 2050 Pirkanmaalla ja Kokemäenjoen vesistön alueella

”Jätevesihuollossa on jatkunut voimakas keskitys ja Turun keskuspuhdistamo on jo käytössä. Lähivuosina valmistuvat mm. Tampereen seudun keskuspuhdistamo sekä maan toiseksi suurin puhdistamo Espooseen. On kuitenkin pohdittava, onko enää järkevää keskittää jätevedenpuhdistusta nykyistä enempää muun muassa järjestelmiä uhkaavan haavoittuvuuden ja niiden vaatiman resilienssin eli muutosjoustavuuden vuoksi. Muutosjoustavuus korostuu ilmaston äärevöitymisen myötä.”

Joko nykii?

”Vesistöjen merkitys virkistykselle ja ihmisten hyvinvoinnille on korvaamaton, joten vesistöjen kunnosta kannattaa pitää huolta kaikin keinoin.”